Rosengren i zink

DKK 1.899,00

Mærke: Zinksmeden Design
Model nummer: rosengren-zink
Tilgængelighed: 3-5 Dage

Varekategori:

Beskrivelse

Rosengren i zink fra Zinksmeden Design er yderst flot brugskunst med sans for de små detaljer. Grenen er lavet i zink og kombinerer dermed den danske natur med det rå look. Det giver et unikt udtryk, der fungerer som pynt i stuen, entreen, kontoret eller opholdsstuen.

  • Rosengrenen består af 5 smukke rosenhoveder, som hver især har 16 blade i sig. Derudover er der loddet flotte markante blade på rosenstilken.
  • Måler 55 cm. lang.
  • Leveres både i zink og kobber.
  • Eftersom grenen er todelt i den ene ende, hvilket gør den solid og stabil. Lodningen af rosenhovederne gør at rosengrenens detaljer kan nydes fra flere vinkler.

Den smukke rosengren i zink er indbegrebet af dansk design i høj kvalitet. Den fungerer utroligt godt på et bord ved siden af en lysestage, vase eller krukke. Kan også bruges på hylde, skænk eller i vindueskarm. Der er utrolig stor passion for håndlavet design bag denne dekoration. Dermed er der også lagt mange timer i udarbejdelsen af boligtilbehøret. Dermed er du sikker på at få en speciallavet rosengren, når du handler ved Zinksmeden Design.

Dette stykke boliginteriør er en utrolig god gaveidé til den stilbevidste person. Gave til jubilaren, brudeparret, fødselaren eller studenten.

På grund af travlhed modtager vi desværre ikke flere ordrer før 31.3-2022. Vi beklager ulejligheden Luk