Rosengren i zink

DKK 2.599,00

Mærke: Zinksmeden Design
Model nummer: rosengren-zink
Tilgængelighed: 5-8 Dage

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Rosengren i zink fra ZinkSmeden Design er håndlavet med sans for de små detaljer. Dette produkt er lavet i zink som giver rosengrenen et enkelt men råt look, og er en hyldest til den danske natur. Vores Rosengrene har et unikt udtryk og kan bruges som en flot dekoration i stuen, entreen, kontoret eller opholdsstuen.

  • Rosengrenen består af 5 smukke rosenhoveder, som hver især har 16 blade i sig. Derudover er der loddet flotte markante blade på rosenstilken.
  • Måler 55 cm. lang.
  • Findes også i kobber.
  • Eftersom grenen er todelt i den ene ende, hvilket gør den solid og stabil. Lodningen af rosenhovederne gør at rosengrenens detaljer kan nydes fra flere vinkler.

Den smukke rosengren i zink er indbegrebet af dansk design i høj kvalitet. Den fungerer utroligt godt på et bord ved siden af en lysestage, vase eller krukke. Kan også bruges på hylde, skænk eller i vindueskarm. Der er utrolig stor passion for håndlavet design bag denne dekoration. Dermed er der også lagt mange timer i udarbejdelsen af boligtilbehøret. Dermed er du sikker på at få en speciallavet rosengren, når du handler ved ZinkSmeden Design.

Dette stykke boliginteriør er en utrolig god gaveidé til den stilbevidste person. Gave til jubilaren, brudeparret, fødselaren eller studenten.

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk