Rosengren i kobber

DKK 3.399,00

Mærke: Zinksmeden Design
Model nummer: rosengren-kobber
Tilgængelighed: 5-8 Dage

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Rosengren i kobber er dansk brugskunst og design, hvor der er fokus på det æstetiske og det rå udtryk. Den kommer med et unikt udtryk og fortæller en historie om kobber som boliginteriør. En synsoplevelse som ganske få formoder at levere. Den pynter flot i stue, opholdsstue, kontor eller entré samt soveværelse.

  • Den kobberlavede rosengren består af 5 rosenhoveder, der har 16 blade i sig, hver især. Foruden dette er der loddet tydelige blade på rosenstilken. Dette gør den livlig og naturlig.
  • Måler 55 cm. lang.
  • Leveres både i kobber og zink.
  • Da den er todelt i den ene ende, er den stabil og solid. Rosenhovedernes lodning gør også at grenens detaljer kan nydes fra alle vinkler.

Den elegante rosengren i kobber er brugskunst af høj kvalitet. ZinkSmeden Design leverer kun rosengrene af høj kvalitet. Dette stykke boliginteriør spiller rigtig godt sammen med en vase, en krukke eller lysestage. Tilsammen kan de pynte et bord, en hylde eller en vindueskarm. Vi lægger utrolig stor passion i vores produkter, også denne gren. Du får en håndlavet og special-lavet udsmykning til hjemmet med denne gren.

Dette unikke boligdesign er den gode gave til fødselaren, jubilaren, studenten, brudeparret. Er også en god gave til konfirmanden.

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk