Rosengren i kobber m. grønpatineret kobber

DKK 4.199,00

Mærke: Zinksmeden Design
Tilgængelighed: 5-8 Dage

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Rosengren i kobber m. grønpartineret stilk er håndlavet brugskunst fra Danmark. Denne gren er inspireret af naturens røde roser, hvilket ses i farvekontrasten. Det er en helt unik stil, hvor kobber bliver til dansk design og boliginteriør. Den pryder synet i opholdsstue, kontor, stue, køkken og soveværelse.

  • Denne kobber rosengren med grønpatineret stilk er lavet en lang stilk og 5 rosenhoveder. De 5 rosenhoveder har 16 rosenblade i sig. Desuden er der flotte markante blade tilloddet på stilken.
  • Måler 55 cm. lang.
  • Leveres også i kobber og zink.
  • Rosengrenen er todelt i den ene ende, hvilket gør den stabil. Dermed kan den stå sikkert og solidt. Rosenhovederne er loddet godt fast og kan betragtes fra alle sider.

Dette boligdesign fra ZinkSmeden Design er speciallavet brugskunst. Det har sin helt egen stil, som ingen andre leverer. Du får en speciallavet rosengren, som er udarbejdet med stor passion og ekspertise. Boligtilbehøret går rigtig godt sammen med en lysestage, krukke eller vase på et bord. Den kan også ligge på en hylde, skænk eller lignende møbel. Du får en helt unik udsmykning til dit hjem.

Rosengrenen er en elegant gave til personen der værdsætter boliginteriør. Går godt som gave til bryllup, studenterfest, konfirmation og fødselsdag.

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk