Messingrose

DKK 725,00

Mærke: Zinksmeden Design
Model nummer: kobberrose
Tilgængelighed: 5-8 Dage

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Messingrose er den yndige designerrose, der er en god gave til studenten eller konfirmanden. Det er en yderst flot rose med fokus på enkelthed, og den er lavet i hånden helt ned til mindste detalje. Den fungerer som boligdesign, der dekorerer stuen, kontoret eller værelset i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det er håndlavet dansk design fra Zinksmeden Design.

  • Den håndlavede messingrose er lavet af 16 rosenblade, 4 bægerblade og 12 kronblade, samt 2 blade med synlige årer fastloddet stilken.
  • Højde på 36 cm.
  • Messingrosen bliver leveret med en smuk fod af messing. Dette gør, at rosen også kan stå oprejst.
  • Det er muligt at lave en indgravering i foden – en god måde at bevare et minde på. Få indgraveret navn eller dato.

Pynterosen af messing er pynt til hjemmet og gør sig ideelt som dekoration i vindue, på hylde eller bord. Den flotte messingfarve gør, at rosen skiller sig ud i lokalet. Rosen er håndlavet tidsløst design, som kan pynte hele året rundt. Rosen er udarbejdet med stor passion for håndlavet boliginteriør og design. På grund af det gode materiale visner rosen aldrig.

Den flotte messingrose er gave til studenten, brudeparret, jubilaren eller konfirmanden.

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk