Dekorationstræ i antikkobber

DKK 849,00

Mærke: Zinksmeden Design
Model nummer: antikkobber-dekorationstræ
Tilgængelighed: På lager

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Vores dekorationstræ i antikkobber er et moderne dansk håndlavet boliginteriør til hjemmet. Træet pynter i stuen, entreen, kontoret eller soveværelset. Kan stå i vindue, på hylde eller på bord. Kun fantasien sætter grænser for, hvor dekorationstræet kan stå.

Antikkobber-dekorationstræet er skabt i håndlavet patineret kobber. Vi patinerer ved hjælp af syre, og sikrer dermed, at du får det flotteste juletræ i netop den farve, som kobber normalt fremstår i, når det er rigtig gammelt. Dekorationstræet lakeres herefter for at bevare det retro look, som hermed opnås.

Da vi selv forarbejder kobberet, er hver patinering unik og kan derfor afvige lidt fra billedet.

  • Højde 33 cm
  • Juletræet leveres i flot gaveæske, dog uden pynt.
  • Leveres også i zink og kobber.

Dekorationstræet er dansk boligdesign af høj kvalitet og gode materialer. Det kombinerer det stilrene og rå look, så træet skiller sig ud og vækker opmærksomhed på en positiv måde. Hos Zinksmeden Design har vi fokus på detaljerne, så du får et speciallavet dekorationstræ, når du handler hos os. Bestil nu og få et flot og yndigt stykke boliginteriør hjem til stuen.

Dekorationstræet fungerer godt som gave til den stilbevidste ven eller familiemedlem.

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk