4-kløver i kobber

DKK 549,00

Mærke: ZinkSmeden Design
Model nummer: 4-kløver-kobber
Tilgængelighed: 5-8 Dage

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Firkløver i brunt kobber fra ZinkSmeden Design er dansk design, der pryder boligen. Kløveren er et unikt boligtilbehør, som fungerer som pynt og udsmykning i det moderne hjem. Den stilbevidste person vil kunne aflæse historien om en kombination af natur og metal der mødes. Dette møde giver et råt og klassisk look, som er godt til pynt på bord, vindueskarm, hylde eller skænk.

  • Kobberfirkløveren er håndlavet. Der medfølger en stabil kobberfod, som kløveren kan stå fast i.
  • Kløveren er 25 cm. høj og 15 cm. bred.
  • Mulighed for indgravering af navn og-/eller dato i foden.

Denne fine og smukke kobberfirkløver er boligtilbehør til hjemmet. Den egner sig til at dekorere stuen, soveværelset eller entreen. Vi ser den som tidsløst design og garanterer høj kvalitet. Den pynter flot sammen med en lysestage, en buket blomster eller en skål på et bord. Kobberfarven garanterer, at der bliver lagt mærke til firkløveren. Smuk og iøjnefaldende pryder brugskunsten synet for gæster.

Den flotte firkløver er oplagt som gave til studenten eller konfirmanden. Også god gave til jubilaren, fødselaren eller brudeparret.

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk