Antik kobberrose

DKK 949,00

Mærke: Zinksmeden Design
Model nummer: Antik-kobberrose
Tilgængelighed: 5-8 Dage

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Antik kobberrose fra Zinksmeden Design er unik og eksklusiv dekoration til boligen. Rosen er skabt i håndlavet patineret kobber. Vi patinerer ved hjælp af syre, og sikrer dermed, at du får den flotteste rose i den farve, som kobber normalt fremstår i, når det er rigtig gammelt. Rosen lakeres herefter for at bevare det retro look, som hermed opnås.

Da vi selv forarbejder kobberet, er hver patinering unik og kan derfor afvige lidt fra billedet.

Det rå metaludseende er inspireret af naturens roser. Tilsammen udgør de den perfekte kombination til eksklusivt boligtilbehør i det moderne hjem. Ideel gave til dem, der værdsætter brugskunst.

  • Rosen er lavet af Antikkobber og består af 16 rosenblade, 4 bægerblade samt 12 kronblade. Hertil er der 2 blade med tydelige årer fastloddet på stilken.
  • Højde på 36 cm.
  • Der følger en fod med af samme materiale. Denne fod stabiliserer rosen, når den skal stå op.
  • Du kan få indgraveret navn, unik dato eller forbogstaver. Unik mulighed for at gøre rosen ekstra speciel.

Den flotte rose i antikkobber er dansk design og brugskunst, når det er allerbedst. Materialerne bag er højeste kvalitet, så rosen er holdbar og robust. Den fungerer godt til dekoration i stuen, soveværelset, opholdsstuen eller kontoret. Rosen er lavet med stor passion for håndlavet specialdesign – hvilket denne rose også er. Går godt sammen med lysestager og på kommode, hylde eller bord.

Rosen er den perfekte gave til jubilaren, brudeparret, konfirmanden eller studenten.

 

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk