4-kløver i anthra-zink

DKK 499,00

Mærke: ZinkSmeden Design
Model nummer: 4-kløver-sort
Tilgængelighed: 5-8 Dage

Prisen er inkl. fragt

Varekategori:

Beskrivelse

Firkløver i anthra-zink er dansk design af ZinkSmeden Design med speciale i zink og kobber. Firkløveren er lavet i hånden og med stor finesse. Den er kombineret af anthra-zink og quartz-zink, hvilket giver den mørke nuancer. Et unikt og iøjnefaldende udtryk, der pynter på bord, hylde eller kommode.

  • Firkløveren er håndlavet og kommer med en fod, der også er lavet af zink.
  • Anthra-zink kløveren måler 25 cm. høj og 15 cm. bred.
  • Få graveret navn eller dato i foden, hvis du ønsker dette.

Den stilrene og yndige kløver er egnet til alle miljøer, men pynter godt i både stue, kontor, opholdsstue og køkken. På den måde er det en dekoration, der gør sig godt som boliginteriør i hjemmet. Du får altså et stykke boligtilbehør, der står skarpt til en lysestage, en blomst eller en krukke. ZinkSmeden Design designer og producerer speciallaverede kløvere som boligtilbehør. Helt unik kløver da den ikke masseproduceres.

Bestil firkløveren som en god gave til studenten eller konfirmanden. Er også en god gave til jubilæum, fødselsdag eller bryllupsdage.

Rengøring:
Vær opmærksom på at der kun må bruges en tør klud, da nogle af metallerne er ubehandlet og derved ændrer udseende, ved brug af andet end en tør klud.

Vi modtager desværre ikke ordrer /bestillinger før 1.3-2023 Tak fordi du kiggede forbi Luk